lauantai 16. tammikuuta 2010

Hej Lördag!

Image and video hosting by TinyPic
Huomenta! Eiliset illanistujaiset pidettiinkin luonani ja tarjolla oli ihanaa marenki-kääretorttu-herkkua, muffinsseja ja viiniä. Leivoin illanistujaisiimme pätkismuffinsseja, joiden resepti löytyy Kinuskikissan blogista. Muffinssit olivat todella helppoja tehdä ja Pätkis-sydämen voi halutessaan korvata melkein millä tahansa kaupan suklaalla, Kinuskikissan blogista löytyi esimerkiksi suklaatoffee ja Digestive muffinsseja, joten vain taivas on kattona luovuudellenne. Jos nyt haluatte ilahduttaa läheisiänne näillä herkuilla niin tässä tulee muffinssien resepti:

Pätkis Mini Bites -pussi
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa

Murskaa puolet Pätkis-pussin suklaista rouheeksi ja säästä loput muffinssien sydämiksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon kanssa. Lisää lopuksi rouhe varovasti sekoittaen. Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi mini-Pätkis ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Muffinssit voi koristella esimerkiksi kermavaahdolla, mikä oli itselläkin tavoitteena, mutta se nyt vähän jäi.

Image and video hosting by TinyPic
Leipurin paras vinkki: söin kaksi Pätkistä pussista ja niinhän siinä sitten kävi, että kaksi muffinssia jäi ilman Pätkis-sydäntä, joten syökää yli jääneet vasta kun kaikissa muffinsseissa on Pätkis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti