keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Morotslåda

Teimme pikkuveljeni kanssa pari päivää sitten lounaaksi porkkanalaatikkoa ja mietin, että voisin laittaa reseptin tännekin. Olen aikaisemmin ajatellut porkkanalaatikkoa pelkkänä jouluruokana, mutta ystäväni Katri teki eräs päivä Kajaanissa niin hyvää porkkanalaatikkoa, että päätin muuttaa mieleni. Ja nyt sain veljenikin ylipuhuttua.
Image and video hosting by TinyPic
Kuori ja pilko puolisen kiloa porkkanoita ja pari sipulia (jos haluat sipulia, sitä ei Laura ole pakko laittaa sinne)
Image and video hosting by TinyPic
Keitä porkkanat ja paista sipulit. Laita 3-4 dl vettä kattilaan ja lisää n 1 dl riisiä. Lisää n 4-5 dl maitoa ja keitä puuro melkein valmiiksi.
Image and video hosting by TinyPic
Raasta kypsät porkkanat. Huomaatteko, sain pikkuapurin?
Image and video hosting by TinyPic
Lisää raaste, kananmuna ja suolaa ja pippuria riisin sekaan.
Image and video hosting by TinyPic
Lisää laatikon päälle halutessasi vähän siirappia ja lykkää 250 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Oijoi, namnam! Ja ihanaa, että oot muistanu merkitä mun ruokavamman myös reseptiin :D -L

    VastaaPoista
  2. No oli kyllä hyvää :) Ehkäpä sunki pitäis joku päivä vähän kokkailla siellä Teppanassa?

    VastaaPoista