lauantai 19. joulukuuta 2009

Dillas

Heippa Vaasasta! Tulin kotiin eilen, mutta viihdyin niin hyvin että en malttanut tulla koneelle päivittämään blogia. Olen syönyt hyvin, shoppaillut ja joulusiivonnut. Äsken kävin myös juoksulenkillä, jonka jälkeen olen ollut ihan poikki. Valmistimme äsken perheemme kanssa quesadilloja, jotka on paitsi herkullisia myös helppoja valmistaa. Ajattelin laittaa tänne niiden ohjeen, taas Alex Schulmanin tapaan. Paitsi ei yhtä hauskasti. Eli tässä tulee ohje hyvään viikonloppu illan ruokaan.
Image and video hosting by TinyPic
Quesadillat voi tehdä pannulla tai sitten uunissa, kuten tänään tein. Eli laita kokojyvätortilloita uuninpellille ja levitä niiden päälle paljon juustoraastetta. Laita päälle toinen tortillalätty kanneksi. Tämän jälkeen laita dillat uuniin, tai paista pannulla niin kauan, että juusto sulaa. Kun juusto on sulanut, ota uunista ja jaa tortillat neljään osaan.
Image and video hosting by TinyPic
Dillojen kanssa kannattaa tarjota ainakin salsaa ja creme fraishea, lisäksi kaikenlaisia salaattiaineksia, joista itse tykkää. Quesadilloihin voi lisätä myös lihaa tai kanaa halutessaan.
Image and video hosting by TinyPic
Tässä on kuva valmiista dilloista. Niistä tulee vähän herkullisemman näköisiä jos ne paistaa pannulla. Mutta uunissa niistä tulee kevyempiä.
Image and video hosting by TinyPic
Tadaa. Nauti hymy huulilla. On hyvää. Suosittelen dillojen kanssa persikkaa tai mangoa. Sopii tosi hyvin.

Nyt alkaan katsomaan perheeni kanssa Enkelit ja Demonit leffaa. Go Robert Langdon!
Later.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti