torstai 31. joulukuuta 2009

Tacopaj

Olen aivan koukussa Kim Heroldin "Broken Hearts" biisiin. Niin ihanan lepposa biisi. Valmistin juuri äsken kaksi tacopajta uuden vuoden juhlia varten. Toinen perheelle ja toinen mukaan Immulle. Tacopaj on oma bravuurini ja ajattelin jakaa sen kaikkien teidän kesken. Piirakka on mukava illanistujaisruoka ja sitäpaitsi helppotekoinen. Olen saanut reseptin aikoinaan Ruotsin serkuiltani ja ainakin tähän asti, siitä on tykätty.

Tacopaj
2 1/2 dl jauhoja
100g margariiniä
3 rkl vettä
1dl juustoraastetta

Sekoita ainekset yhteen, painele taikina vuokaan ja esipaista 10 minuttia, vaikkapa 200 asteessa.

Jauheliha:
400g jauhelihaa, 1 ps tacomixiä, 1 dl vettä.
Paista jauheliha ja lisää tacomix ohjeiden mukaan.

Täyte:
2 tomaattia
2dl creme fraishea
2dl juustoraastetta
(jalopenoja)

Pilko tomaatit ja sekoita täyte kulhossa. Laita esipaistetun pohjan päälle ensin paistettu jauheliha ja sitten täyte. Lisää halutessasi sipulirenkaita. Laita uuniin 20 minuutiksi.

Image and video hosting by TinyPic
Nauti piirakka hyvässä seurassa iloisella mielellä ja hyvän juoman kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti